Hos 2+ Revision er vi stolte over, at vi netop (10. oktober 2023) har fået meddelelse om, at vi er tildelt Børsen Gazelle 2023.

At blive kåret som Børsen Gazelle virksomhed bygger på 6 kriterier:

  1. Bruttofortjenesten skal udgøre mindst 0,5 mio.kr.
  2. Virksomheden skal have bestået i mindst 4 hele regnskabsår
  3. Virksomheden skal være etableret som aktie- eller anpartsselskab
  4. De fire seneste regnskabsår skal være sammenlignelige (ingen ændringer i principper mv.)
  5. Summen af driftsresultater over fire år skal være positiv
  6. Væksten i bruttofortjenesten skal være positiv i hvert af de fire år og over hele perioden skal væksten være på mindst 100%

2+ Revision opfylder alle disse kriterier, bl.a. baseret på et intensiveret samarbejde på tværs af bogholder-/revisorbranchen fra 2019 og frem.

Vi er stolte af kåringen, som kommer af en fokuseret og målrettet indsats fra hele 2+ teamet samt igennem vores trofaste og loyale kundeportefølje og den store kreds af gode samarbejdspartnere.

Men vi læner os ikke tilbage med “kåringen i hånden”. 2+ Revision fortsætter vækstrejsen bl.a. igennem vores nye kontor i Nuuk, Grønland – hvorfra vores grønlandske aktiviteter fremover udgår, fortsat i samarbejde med Revisoren i Sisimiut (Knud Oxenvad) – idet etableringen i Sisimiut fastholdes uændret.

At kåringen kommer i det år, hvor 2+ Revision samtidig kan fejre modtagelse af en AAA-kreditrating og virksomhedens 40-års jubilæum forøger blot glæden og stoltheden.

Hos 2+ Revision fortsætter vi vækstrejsen under vores faste motto om nærhed og personligt engagement. Vi vil altid være kontaktbare og stedet, hvor kunden ikke bare er et nummer. Vil du være en del af 2+ familien, som medarbejder, samarbejdspartner eller kunde – så kontakt os på telefon 7453 2299 eller mail info@2plus-revision.dk.

Sidder du i Grønland kan du fange os på telefon +299 582299 eller mail info@sfai-greenland.gl.