OL Revision Haderslev samarbejder med Selskabsreg ApS omkring rådgivning og assistance vedrørende etablering af virksomhed – eksempelvis selskab.

Overvejer du etablering af selskab, så kan vi bistå dig igennem processen og sikre, at dit nye selskab bliver hurtigt og korrekt registreret og får tildelt et CVR-nummer samt eventuelle registreringer for moms, lønsum og arbejdsgiverforhold.

Du kan starte lige her ved at hente vores standardblanket, som du udfylder og sender retur til os med de i blanketten anførte bilag/dokumenter. Vi sørger herefter for resten af processen og kan også – hvis du ønsker det – give din bank besked, så de kan oprette en særskilt ny konto til din virksomhed.

Har du akut behov for et selskab, så er vi også via samarbejdet med Selskabsreg i stand til at levere et allerede registreret selskab. Fordelen herved er, at du ikke skal vente på registreringen og modtagelse af CVR-nummer, indsættelse af kapital på separat konto osv. Du skal blot kontakte os på telefon 7453 2299 eller mail info@olrevision-haderslev.dk, indbetale kapital mv. til vores kundemiddelkonto, hvorefter vi sender informationer retur til dig på dit nye selskab og sender selskabets kapital retur til den anviste bankkonto, der måtte tilhøre det nye selskab. Det selskab vi levere er jomfrueligt og har aldrig været aktivt, så det ligger kun og venter på dit nye erhvervseventyr.