Hos 2+ Revision oplever vi oftere og oftere, at vores kunder har behov for sparring og rådgivning der retter sig mod udenlandske forhold – samtidig med at vi i stigende grad også opsøges af udenlandske virksomheder med interesse for etablering i Norden, herunder Danmark og Grønland.

For at sikre, at vi også i fremtiden kan være det attraktive valg for både danske, grønlandske og udenlandske virksomheder, har vi besluttet at indtræde i Sante Fe Associates International (SFAI) – som er et globalt revisornetværk placeret i mere end 100 lande med over 300 kontorer.

Deltagelse i dette netværk giver 2+ Revision en enestående mulighed for at yde rådgivning uanset hvor i verden du som kunde og/eller samarbejdspartner vil etablerer dig eller sælge dine produkter/ydelser til. Uanset hvor dine veje føre din virksomhed hen, kan 2+ Revision nu følge dig hele vejen og sikre dig en optimal løsning – om det er Kina, Nigaragua, Dubai, USA eller blot andre europæiske lande.

SFAI er idag verdens 17. største revisornetværk. Netværket er repræsenteret i Forum of Firms som er en faglig paraply, som mange netværk er en del af – og som sikre en høj faglig standard indenfor alle revisors virkefelter.

For dig som etableret 2+ Revision-kunde får vores indtræden i netværket ikke betydning i dagligdagen – men vores “sortiment på hylderne” bliver udvidet med de nye muligheder. Vores kontorer i Danmark og Grønland vil være bemandet af de dygtige medarbejdere, som du plejer at møde, og ja vi kommunikerer også i fremtiden på dansk som vores hovedsprog.

Hos 2+ Revision er vi stolte af at blive en del af den internationale SFAI-familie, som både vil gavne 2+ Revision, vore medarbejdere og naturligvis vores kunder.

Du kan se mere om det globale netværk – SFAI – her.